The Walking Dead 8. Sezon Tüm Bölümler Torrent İndir





SPOİLER İÇERİR (diziyi bitirdikten sonra okuyunuz)
The Walking Dead'in Pazartesi günü yayınlanan sezon ortası finalini izlediniz değil mi? Çünkü izlemediyseniz sizi bu haberden dışarı göndermek zorundayım, aksi halde çok pis spoiler'lar yiyebilirsiniz. Bakın sonra uyarmadı demeyin. Tamam mıyız? Haberde kalan herkes 8. bölümü izledi ve neler olduğunu biliyor değil mi? O halde devam edebiliriz.
Ya da son bir kez daha uyarayım, aşağıdaki haber The Walking Dead'in 8. sezon 8. bölümü ile ilgili ciddi bir spoiler içermektedir. Tamam, benden günah gitti. 
- o -

Efendim The Walking Dead'de Carl Grimes'ı canlandıran Chandler Riggs'in babası AMC kanalını ve dizinin yazarı ve yapımcısı Scott M. Gimple'ı resmen topa tuttu. Dizinin sezon ortası finalinin son sahnelerinde Carl'ın ısırıldığını görmüştük, bu da aslında Carl'ın fişinin çekildiği anlamına geliyor. Sonuçta o şekilde ısırılıp da yaşayacak kimse tanımıyorum ben. Carl'cık devam bölümlerinde ya zombiye dönüşecek ve kafasından vuracaklar, ya da ondan daha önce bir kahramanlık yapıp öyle ölecek. Ama sonuçta artık Carl yok. Zaten Riggs de The Hollywood Reporter sitesinin sorusu üzerine karakterinin öldürüldüğünü teyit etmiş. Riggs ilk sezondan beri dizideydi, 11 yaşında girdiği diziden 18 yaşına girecekken ayrılmış oldu.
E ama daha önce de tanınmış karakterlerin öldüğünü görmüştük, bu sefer neden tantana kopuyor dersiniz? Çünkü Riggs'in babası William Riggs'e göre oğlunun öldürüleceğinden haberleri yokmuş ve kendisi AMC ve Gimple'ı "18. doğumgününden iki hafta önce kovmakla" suçluyor. Facebook hesabından "Gimple'ın oğluma sonraki 3 yıl için de kendisini istediklerini söylemesinin ardından 18. yaş gününden iki hafta önce kovduğunu görmek acayip hayal kırıklığı oldu. Ben ne Gimple'a, ne de AMC'ye hiçbir zaman güvenmedim ama oğlum güvendi. Bu olayın onu nasıl üzdüğünü ben biliyorum" şeklinde hafif bir özet geçebileceğim bir mesaj yazan Riggs daha sonra bu mesajını sildi.
Chandler Riggs verdiği röportajda karakterinin öldürülmesi kararının kendisine ait olmadığını söylemişti, zaten The Walking Dead çizgiromanlarında da Carl hala daha ana karakterlerden biri. Dizi çok yerde çizgiromanın dışına çıkıyordu ama Carl'ın durup dururken ölmesine karar verilmesinin ardında bilmediğimiz başka bir sebep yatıyor olabilir.
Zaten dizide Rick Grimes'ı canlandıran Andrew Lincoln da Riggs'in karakterinin öldürüleceğini öğrendiğinde şok olduğunu söylüyor. Scott Gimple kendisini arayıp "söyleyeceğim şeyden nefret edeceksin" demiş ve haberi aldıktan sonra bir dakika boyunca konuşamadım bile diyor Lincoln. Hatta hep kendisinden sonra dizginleri eline alacak ismin Carl olduğunu düşünüyormuş, o yüzden bu haber tüm ekipte şok etkisi yaratmış.
Siz o sahneyi gördüğünüzde ne düşündünüz? Dizilerdeki sinir bozucu karakterler öldürüldüklerinde genelde 'oh olsun' falan deriz ama bence dizinin en aptal karakteri Rick (adam Lucille'i eline geçiriyor ama kalkıp dipçik vurmaya kalkıyor) her türlü durumdan paçayı kurtarırken son zamanlarda iyice doğru kararlar vermeye başlayan Carl'ın gitmesi bence hoş olmadı. 
Ziyaretiniz için teşekkürler...Yorumlarınızı bekliyoruz...
Previous
Next Post »

1 yorum:

Click Here For yorum
Adsız
19 Nisan 2018 04:28 ×

linkler ölü

Merhabalar Adsız Yorumun İçin Teşekkürler...! Düşüncelerini İfade Etmek En Güzelidir...!
Cevapla
avatar
admin

Yorumunuz için teşekkürler... Show Conversion Code Hide Conversion Code Show Emoticon Hide Emoticon

Thanks for your comment