YAŞASIN BAŞKOMUTANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN



Bugünde  Meydandayız! Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan bitti diyene kadar devam edecek.

KMÜ Rektör Adayı Prof. Dr. Mehmet Karataş FETÖ terör örgütünün darbe girişimi ve hain saldırısını kınadı.
Karataş mesajında “Yüce Milletimizin iradesine karşı, demokrasimizi sekteye uğratmayı amaçlayan darbe girişimini şiddetle ve nefretle kınıyorum. Milletimiz vatan söz konusu olduğunda topyekûn, canını siper ederek ülkenin karanlık günlere dönmesinin önünde engel olacağını, kararlılıkla bir kez daha ortaya koymuştur.
Milletimiz demokrasimize, Başkomutanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’a sahip çıkmış; Ülkemize bu ezayı yaşatanlara gereken cevabı vermiştir. Bu girişimin faillerinin, sorumluluğu olan tüm hainlerin en ağır şekilde cezalandırılmasını temenni ediyorum. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin içinde yuvalanan vatan hainlerinin yaptığı bu saldırı, vatan millet sevdalısı gözbebeğimiz ‘Türk Askeri’nin asaletine gölge düşüremeyecektir. Demokrasi savaşında hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’IN  meydanlara gidin çağrısından itibaren demokrasi nöbetinde, seçilmiş Cumhurbaşkanımızın yanında  ve millet olarak tereddütsüz tek vücut olduğumuzu tüm hainlere göstermeye devam edeceğiz.” dedi
Previous
Next Post »

12 yorum

Click Here For yorum
17 Temmuz 2016 08:45 ×

Siktir iktidar gücünü artırmak için oyun mu oynadı halka bi bok bildiğin yok tank'ın içinden Asker IHANET DEFTERI CIKIYOR VE YAPILACAKLAR YAZIYOR (AMBULANS ARAÇLARI KUNDAKLANACAK TVLER BASILACAK EMNIYET GUCLERINE ATES ACILACAK BUNLAR BAZILARA DAHA BIR SURU VAR AYRICA TRT BASMALARI TURKIYENIN KANALI TV SI EN FAZLA REYTING EN FAZLA IZLENDIGI ICIN ILK TRT ELE GECIRDILER AYRICA BU IHANET DEFTERINDE YAZIYOR BENIM ULKEME HALKIMA ATES ACAN HAVADAN F

Cevapla
avatar
admin
17 Temmuz 2016 09:01 ×

HAVADAN F16 ATES EDEN KISILER VATAN HAINIDIR ORADA ALLAH GOSTERMESIN SENIN ANAN BABAN DA OLABILIRDI AKRABAN KUZENIN AILE BIREYIN OLABILIRDI MERAK ETME LEKE TEMIZLENECEK TSK YENIDEN YAPILANDIRALACAK ERDOGAN NASIL RAHAT GORUNUYOR DEMISIN HALKI ENDISELENDIRMEMEK ICIN CUNKU ASKERIN MEHMETCIGIN HALKI VURMUYACAGINI BILIYOR EGER KI ERDOGAN UCAKLARLA FETÖ NUN ASKERLERINI VE DIGER ORDUYLA VURSAYDI BU SEFER SUCSUZ OLAN MEHMETCIKLER OLECEKTI AZ BEYNINI CALISTIR GIT BALIK YE OLUM SORULARIN BASIT VE AKLİ DUSUNCELERINI ORTAYA KOYAN HER INSAN BU SORULARI YANITLAYABILIR
BOGAZ KESEN PKKLI ORTALIGI ATESE
VERMEK ISTEDI ULAN SALAKK ASKERI GONDEREN GENERALLER ALBAYLAR ASKERIN BEYNINI YIKIYORLAR EMNIYET ASAYISTETE BOYLE SANA SOYLE ANLATIM SEN OKULUN MUDURUSUN VE OKULDAKI HERKES SEN NE DERSEN ONU YAPACAK YAPMASAN ZATEN SENI CEZALANDIRIRLAR VE YAHUTTA VURURLAR HE AMK NE MAL SORULAR YAZMSIN LAN ERDOGAN GONDERIYOR ASKERLI SANKI SEN NEYLE YASIYON OLUM ADAM SIRF OY ALMAK ICIN O KDR ASKERI TUTUKLATICAK SONRA YARGIDA YARGILATICAK SEN FETTULLAHCIMISIN LAN AMK AZ TARIHINE BAK ADNAN MENDERESI KIMLER ASDI ? (GENERALLER HAKIMLER SAVCILAR ASKERLER O ZAMAN DEDELERIMIZ HEP SUSTU AMA BIZ SUSMUYACAGIZ CUNKU BIZ BU ULKENIN BIR PARCASIYIZ

Cevapla
avatar
admin
17 Temmuz 2016 09:10 ×

BU ULKEDE FETHULLAH CI OLAN TUM OROSBU COCUKLARINI SIKERIM AMK OGLU
KANADA'DAN GELSIN HADI TURKIYEYE HADI

Cevapla
avatar
admin
17 Temmuz 2016 09:26 ×

2. soruna cevap AMK SALAGI GENELKURMAY BASKANI KACIRILMISTI AYRICA TSK CALISMADIGNI NERDEN BILIYORSUN YANINDAMIYDIN MIT OZEL KUVVET HEPSI CALISIYORDU ANKARADA FETONUN ASKERLERI BIZIM POLISLERIMIZLE CATISTI SIKIK HERIF 3. SORUNA CEVAP ERDOGAN YERINI BILSEYDI ZATEN INDIRIRDI 4.dogru gorduk askeri halki ezip geciyor halkin arabalarini parcaliyor tank 9.fetodan aldilar asker halka sıkmaya gelmedi Adnan menderes gibi erdogani indirmeye geldi yarak erdogan indirselerdi zaten darbe olurdu 10- Generaller emir veriyor Albaylar veriyor fetocu olmayan askerler mehmetcik korkuyor ama fetocu olanlar ezip geciyor 11-)mal TBMM SACMA BI YER MI :D BINALARI NEDEN MI BASIYORLAR SESLERINI DUYURMAK ICIN 12 13 14 ILK GONDERDIGIM YORUMDA YAZDIM

TURGUL ÖZAL'I ZEHIRLEDINIZ BIZ YOKTUK
ADNAN MENDERES'I ASTINIZ BIZ COCUKTUK
ERDOGANI YEDIRTMEYIZ


Cevapla
avatar
admin
Adsız
17 Temmuz 2016 23:00 ×

bütün bölük komutanları kendi içlerindeki hainleri deşifre edip yakaladı tsk nın darbe yapmayan kısmıda calısıyordu tabi sen uyuyuodun o sıra

Cevapla
avatar
admin
Adsız
19 Temmuz 2016 14:52 ×

Hala daha Tayyip düşmanlığı peşindesin , sende vatan hainisin neredeyse destek vericeksin darbecilere Allah belanı versin senin. Sizin gibiler evde yatarken biz oraya vatanımızı savunmaya gittik gerekirse ölmeye gittik. Sizin gibilerde koyun bunlar koyun koyun dedi. Koyduk darbecilere işte . İçinizde keşke darbe olsaydı da Tayyip düşseydi diyenler var . Ulan darbe olsa senin anan bacın da gidecek elden . Ölen asker 20 yaşında değil . O ölen rütbeli emiri veren asker ve ayrıca ADLİ TIP KURUMU'ndan hiçbir boğaz kesildiği şekilde bir ölümün gerçekleşmediği açıklaması geldi. He tabi sen yine simdi Tayyip dersin . Ağzı olan konuşuyor . Mantıklı konuştuğunuzu sanıyosunuz ama bi bok bilmiyosunuz . Çocuk aklıyla yapıyosunuz herşeyi . Allah sizi ıslah etsin.

Cevapla
avatar
admin
Adsız
19 Temmuz 2016 14:55 ×

Ayrıca orada 145 tane sivil öldü . İtoglu it o sivilleri ben mi öldürdüm. Senin gözünün önünde öldürülse yanındaki yoldaşların suçlu suçsuz ayırt edermisin o anda alayına saldırırsın. Madem masumlar direk silahlarını bırakıp halka karışsalardı . Niye sabah gün ışırken teslim oldular. Boş boş konuşma .

Cevapla
avatar
admin
19 Temmuz 2016 15:28 ×

1- Emirleri altına alacak kanı bozuk asker fazla olmadığı ve bazılarının çekimser kalmasından azınlıllar ve tabi darbe sevici erdoğan karşıtı piçleride beklediler ama olmadı.

2- İlk cevaptada dediğimgibi vatan hainleri darbeye kalktı çekimserler geri planda kaldı onarda darbe girişim sonrası tutuklandı. Askerlerde gerekeni yapamadı çünkü Yetki polislere verildi. askerler kışladan çıkması çağrısı yaptılar ve tabi sonra askerlerde darbecileri temizlemeye çıktı.

3- He erdoğan zaten havadayken ben burdayım gel diye anos yaparak geziyordu. Darbecilerden habersiz oteli terk edip gizlice havalandı. Herkes vatan haini değilki ortalığa yaysın.

4- Darbe için çıkan askerlerden er olanları bir kısmı habersizdir. ve bu habersiz vatan sever kişiler sivil halka silah doğrutmamıştır. Silah doğrultanların hepsi zaten https://www.youtube.com/playlist?list=PLm0lIywsO6Ilw44rCBQy1O0loaJTYL5lB bu videolarda görülüyor.

5- Hulusi akar saat 5 sularında darbe girişimini öğrenmiştir. Bu sebepten ötürü hemen genelkurmay yaveri tarafından alı konulup elleri bağlanıp boynuna ip geçirilip darbe emrini imzalatmaya çalışmışlardır. Halk tedirgin olmasın diye genel kurmay başkanı kurtarılana kadar görevinde dediler ve konuyu kapattılar. Sabah saatlerinde kurtarıldı.

6- Trt yi bastılar ve trt den sonra türksat ı bastılar türksat öyle canlı canlı insanların bulunduğu ortam değil. bu yüzden insanları çıkartsa bile yayın devam ediyor. bütün kanallara gönderilecek askerleri yoktur. türksatı basıp yayınları durdurmak için helikopterle darbeci askerler gitti. 2 görevli 7 çalışan 1 öldürüldü. Ama sistemi kapatmayı bilmedikleri için çanaklara bomba atarak durdurmaya çalıştırlar. ve sonuç başarısız.

7- Darbe saat akşam yapılmayacaktı. Hulusi akarın darbeyi öğrenmesinden sonra haberin mit ve cumhur başkanlığına ulaşmaması için hulusi akarı kaldırmışlardır. bu sebepten ötürü darbe girişimi öne alınmıştır. Çünkü genel kurmay başkanı habersiz ortalıktan kaybolamaz.

8- Diyanet hercuma hutbede okunacak metin gönderir sanal ortamdan. Darbenin erken saatte olması ile bütün herkes durumdan haberdar olmuştur ve gelen mail ve telefonlardan sonra Sala okunmaya başlanmıştır. Sala okumaya gece 12 - 1 den sonra başlandığını dikkate alın.

Cevapla
avatar
admin
19 Temmuz 2016 15:28 ×

9- Darbe Yapılma inancından önce, planın istenmeyen zamanda öğrenilmesi ve darbe girişimine zamansız başlamarından kaynaklı sorunlardan kaybedilmiştir. Birde darbe sevici destekcisi piçlerin desteğini alamadılar normal yani.

10- Aynı soruyu tekrar tekrar sormuşsun. erlerin korkması bişey değiştirmiyor başlarındaki rütbeliler gerekli şekilde yönlendiriyor zaten. https://www.youtube.com/watch?v=GbPENtgn8EE

11- Aysı soruları cevaplar gibi oluyor. Darbeci Sayıları Sınırlı yani her yere yetişmeleri mümkün değil. eğer darbe girişimi hulusi akar tarafından öğrenilmeyeseydi internet telefon tv gibi dertlere düşülmeyecek halk uyandığından herşey bitmiş görecekti.

12- Gezideki çapulculara başlarda sinirlenmemiştir sinirlilik hali ilerleyen günlerde görülmüştür. Bu olay 1 gün içinde oldu bitti ve olaylar öyle toma gibi su tabancası önüne yatan çapulcular yerine. Tank tüfen uçak olduğundan sakinliğini koruması önemlidir.

13- Aklı başında olan bütün yöneticiler özellikle türk ve imanlı bir müslümansa vatana karşı yapılan darbe için vatan savunmasına milletini çağırır. Nitekim biz Çağırmadan önce meydanlardaydık.

14- Darbeyi algı yaparak hafifletmeye çalışıyorsunuz. yok er yok bilmem ne. yukarıda darbe videolarının listesini yayınladım o videoları iyi izlemeni tavsiye ederim. Öncelikle masum olanlar olayı anlamayanların çoğu ilk saatlerden sonra sabah 5e kadar teslim olmuşlardır. Teslim olmayan ve ertesin öğle saatlerine kadar insanların üzerine mermi yağdıran yanındaki insanları öldüren yaralayan kişileri linç etmişlerdir. Ordaki psikoloji tencere tava şakşakçılığı olmadığı ve insanların üzerine top ve mermi yağdırmalarından ötürü insanların psikolojisi bozulmuş ve sinirleri had safhaya çıkmıştır. Sizin yanınızda insan vurulsa sizi gece boyunca 10 saat tasalar siz ne yaparsınız ? Ordaki olay kafa kesilme olayı olmadığı gibi darptan dolayı oluşan bir durumdur. Ha şuda söylene bilir provakatör insanlarında bu tür olayları yapacağı veya sinirine hakim olamamış sinir krizi geçiren biri veya eşi oğlu vurulan biri hıncını alamamış olabilir. Bırak dövülmeyi hepsini o köprüde sallandırmadıklarına dua edin.

Bu kadar maddeden sonra bende şunu söyleyim.
Bir komutan düşün general düşün paşa düşün!
Bu krallar paşalar askeriyenin ekmeğini yiyen çoğu yan gelip yatan ama askeriyede krallar gibi ağırlanıp karşılanan bir rütbeli kişi. Bir senaryo için bir parti için bu krallığını feda edermi. ?
Hadi etti diyelim maddiyatı geçtik.
Bu krallar paşalar bir parti için yaşadığı ülkenin vatan hainliği damgasını yermi ve bu durumu çocuklarına vatan haini damgası yedirirmi.?
Bu krallar paşalar Ömür boyu hapiste yatmaya nasıl razı gelirler.
Bu krallar paşalar İdam cezası çıkınca asılmaya nasıl razı gelirler.

Çıkarları Ne ?

Ama darbe olsaydı devlette onların ülkede onların !

Sizin gibi zavallı, düşünme kabiliyeti olmayan insanlara bunları anlatmak boş okadar önünüzde videolar olmasına rağmen durum analizi yapamayacak kişilere bu yazdıklarımda boş. Siz istediğinizi düşünmeye devam edebilirsiniz. Ama Azda Olsa Bir mantık arayın kendinizde.

Cevapla
avatar
admin
20 Temmuz 2016 21:42 ×

Bi taraftan doğru konuşuyorsunuz katılıyorum size başlığı ve içeriği değiştirdim teşekkürler.

Cevapla
avatar
admin
Adsız
24 Temmuz 2016 03:41 ×

... öncelikle bu bir darbe değil orduda gözü karamış bir amerika taşeronu emir komuta zincirinin dışında hareket eden isyancı piçlerden oluşmuş çetenin (fetö) 16 20 yaşında ana kuzusu kuleli lisesi askeri öğrencileri ve harp okulu öğrencilerini kullanarak ve kandırarak (tatbikata gidiyoruz diyerek) korkunç bir psikolojik baskı ve emir altında cinayet işlemeye zorlamasıdır zaten bazı işid beyinli cahil katillerin o masum askeri lise ve harb okulu öğrencilerini ve er erbaşları tartaklaması askeri vasayeti ve emir komuta psikolojisini bilmeyişindendir asker kaçağı erbaş dahil asker düşmanı olan radikal dincilerin ve pkk sempatizanı veya direk pkklı kürtlerinde orda olması olayıdır. kafası kesilen emir kulu korkmuş erbaş veya uzman cavuş var be görüntülerde askerlere gösterilen cesareti bu millet keşke pkk lı molotof atan nilitanlara karşıda gösterseydi bu olayları geniş pencereden gör ve oku oku ondan sonra yorum yap http://www.sozcu.com.tr/2016/yazarlar/can-atakli/bu-koseye-cevap-verseler-bile-darbe-girisimi-olmazdi-1319302/

Cevapla
avatar
admin
Adsız
24 Temmuz 2016 04:41 ×

öncelikle bu bir darbe değil orduda gözü karamış bir amerika taşeronu emir komuta zincirinin dışında hareket eden isyancı piçlerden oluşmuş çetenin (fetö) 16 20 yaşında ana kuzusu kuleli lisesi askeri öğrencileri ve harp okulu öğrencilerini kullanarak ve kandırarak (tatbikata gidiyoruz diyerek) korkunç bir psikolojik baskı ve emir altında cinayet işlemeye zorlamasıdır zaten bazı işid beyinli cahil katillerin o masum askeri lise ve harb okulu öğrencilerini ve er erbaşları tartaklaması askeri vasayeti ve emir komuta psikolojisini bilmeyişindendir asker kaçağı erbaş dahil asker düşmanı olan radikal dincilerin ve pkk sempatizanı veya direk pkklı kürtlerinde orda olması olayıdır. kafası kesilen emir kulu korkmuş erbaş veya uzman cavuş var be görüntülerde askerlere gösterilen cesareti bu millet keşke pkk lı molotof atan nilitanlara karşıda gösterseydi bu olayları geniş pencereden gör ve oku oku ondan sonra yorum yap

Cevapla
avatar
admin

Yorumunuz için teşekkürler... Show Conversion Code Hide Conversion Code Show Emoticon Hide Emoticon

Thanks for your comment